Σχετικά με την Gest Development

Η GEST Development είναι μία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων με έδρα στην Ελλάδα. Αποστολή μας είναι η δημιουργία επενδυτικών ευκαιριών και καλύτερου περιβάλλοντος διαβίωσης για τους τελικούς χρήστες. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η εκτέλεση των έργων μας εντός χρονοδιαγράμματος.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη και επένδυση ακινήτων μεγάλης κλίμακας. Βασιζόμαστε στην αυστηρή ανάλυση, την ενεργή διαχείριση και τον καινοτόμο σχεδιασμό για να επιτύχουμε αξία για τους πελάτες μας.

Η GEST Development έχει ολοκληρώσει ένα έργο με έξι βίλες στο Καστράκι της Νάξου και αναπτύσσει ένα άλλο έργο με τρεις βίλες και δέκα διαμερίσματα. Κατασκευάζουμε μία κοινότητα περιφραγμένων κατοικιών στη Βούλα, γνωστή ως Spetson Residences. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει επίσης ένα τουριστικό έργο στο κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο κλάδος πωλήσεων μας, Care Group, είναι ένα συμβουλευτικό γραφείο για ακίνητα που ειδικεύεται στην εμπορία και πώληση μοναδικών έργων, τη διαχείριση ακινήτων, τη μεσιτεία και την ανάπτυξη ακινήτων, από το 1998.

Είναι γνωστή για την ικανότητα παροχής προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία έχει στο χαρτοφυλάκιό της ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων έργων και αναπτύξεων στο Λίβανο και τις γειτονικές χώρες. Η Care Group προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες μεταξύ του Λιβάνου, της Ελλάδας, της υπόλοιπης Ευρώπης, των ΗΠΑ και του αραβικού κόσμου.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ